Valentin napi nyeremény játék

A játék szervezője:

A játék Szalay Annamária e.v (7800, Siklós, Járó P. u. 29.) szervezésében történik és az IKON Szappan Manufaktúra (továbbiakban IKON Szappan) által kezelt Facebook üzenőfalon futó nyereményjátékra vonatkozik az alábbi feltételek szerint.

A játékban részt vehet:

Minden 18. életévét betöltött személy, aki magyarországi lakó- vagy tartózkodási hellyel rendelkezik, továbbá, aki az IKON Szappan közösségi oldalhoz csatlakozik az oldalon található ”Tetszik” (Like) gombra történő kattintással, vagy aki már korábban csatlakozott az oldalhoz, és az IKON Szappan által közzétett posztban meghirdetett feladatokat az ott leírtak alapján teljesíti. A játékban résztvevő ezzel egyidejűleg hozzájárul ahhoz, hogy a játékszervező a játék során rendelkezésre bocsátott személyes adatait – az Adatkezelési Tájékoztatóban rögzítettek szerint – kezelje. Emellett a játékos megismerte és elfogadja a Nyereményjátékban való részvétellel a jelen Játékszabályzatban leírt feltételeket. A játékban az IKON Szappan munkatársai, a játék szervezői és közreműködői nem vehetnek részt.

A Valentin napi nyereményjáték időtartama: 

2023. 02.01 szerda, 10.01 órától 2023.02.10 péntek délelőtt 10.00-ig

Nyertesek száma:

1 fő 

A nyeremény:

1 db IKON Szappan termékeket tartalmazó ajándék csomag, bruttó 10.000 Ft értékben. Nyereményjáték feltételeinek eleget tevő nyertest véletlenszerű sorsolással választjuk ki. A nyereményhez tartozó adók megfizetését a Szervező teljes egészében vállalja.

Sorsolás dátuma: 

2023. február 10. péntek, 10.05 órakor

A játék menete:

A játékosnak az IKON Szappan Facebook oldalán meghirdetett és megfogalmazott Nyereményjáték feladatokat kell helyesen és hiánytalanul teljesítenie. Vagyis a játékosnak a játékfelhívás és instrukcióik szerint kell eljárnia.

A nyertest a hozzászólók adatbázisából véletlenszerűen választjuk ki. A nyeremény készpénzre nem váltható. A nyertes nevét az IKON Szappan Facebook oldalán az adott nyereményjáték alatt hozzászólásban tesszük közzé legkésőbb a sorsolásra kitűzött időpontban. A nyertest Facebook kommentben vagy üzenetben értesítjük. Pót nyertes kihirdetésére kerül sor, ha az elsőre kihirdetett nyertes nem jogosult a nyereményre, azaz, ha a nyertes nem töltötte még be a 18. életévét, ha az értesítő levélre 3 napon belül nem reagál, ha nem lehet vele felvenni a kapcsolatot, ha a jelen Játékszabályzatot valamilyen módon megsértette.

A nyeremény átvétele:

A nyeremény átvételének részleteit a nyertessel e-mailben egyeztetjük. A nyereményt személyesen vagy  futárszolgálat segítségével adjuk át/ juttatjuk el a nyertesnek.

Adatvédelem:

A játékban való részvétel és az ehhez kapcsolódó  adatszolgáltatás önkéntes. A résztvevők adatait harmadik személynek nem adjuk ki, (kivéve futárszolgálat) a Nyereményjáték azonosítása érdekében használjuk fel. A cég a játékban résztvevők adatait kizárólag a jogszabályban megengedett módon és ideig tárolja.

További rendelkezések: 

A Játékot semmilyen módon nem szponzorálta a Facebook, illetve semmilyen tekintetben nem kapcsolódnak a Facebook tulajdonosaihoz, illetve üzemeltetőihez. Az adatszolgáltatás a játék tekintetében a szervező részére történik. A szervező fenntartja a jogot, hogy a játékszabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa. Az erre vonatkozó tájékoztatást a szervező közzéteszi a közösségi oldalán.

Siklós, 2023.02.01

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!