Áruház

Akció!

1 éves IKON Prémium programGondtalan természetesség, akár egy egész éven át!

23.430 Ft-tól

Miről is van szó?

Az IKON Prémium Program azért született, hogy egész éven át gondtalanul élvezheted az IKONok vegyszermentes világát! A megspórolt időt szentelheted a hobbidnak, vagy töltheted a számodra fontosakkal!

Így könnyítünk az életeden! Egyszer érdemes végig olvasnod, és magad is látni fogod, hogy gondoltunk mindenre, és választásaink mindegyikének oka van! A rendszeresen érkező csomagok, ígérem, csupa finomsággal lesznek tele!

Vágj bele!

Kiürítés
Cikkszám: Ikon-065 Kategória:

Leírás

Miért jó ez Neked?

Nem titkolt szándékunk, hogy kedvezzünk egy kicsit azoknak a „fekete öves” IKON rajongóknak, akik minden hónapban, vagy kéthavonta vissza-visszatérve rendelik meg a betevő IKONjukat.  Így ugyanannyi energiával most akár egy egész évre el lesznek látva, ezzel rengeteg időt spórolva meg maguknak.

 

Másrészt, ha minden negyedév elején, percre pontosan küldjük az adott időszakra szánt csomagot, akkor biztos lehetsz benne, hogy készleteid nem apadnak ki, és bőröd mindig megkaphatja azt a természetes törődést, amire az IKON-ok oly páratlanul képesek!

 

Így nem csak időt, de pénzt is spórolsz! Tiszta haszon!

 

Hogyan vehetném igénybe ezt a szolgáltatást?

 

A termékek listáját és kiválasztásuk okait, havi bontásban lejjebb olvashatod.

Van lehetőséged fél éves és egy éves előfizetést választani.

Ennél a terméknél csak a paypal-lal és az előre utalással tudsz fizetni. Amint számlánkon jóváíródott vásárlásod összege, előfizetésed abban a hónapban azonnal megkezdődik.

Az első csomagod már abban a hónapban megérkezik, amikor az előfizetést megvásároltad. Háromhavi adag érkezik egyszerre.

Következő csomagod pedig 3 hónapra rá várhatod, az aktuális hónap első hetében. Ami szintén tartalmazni fogja három hónap termékeit.

Vagyis ha féléves előfizetésed van, akkor 2 csomagod lesz, ha egy éves, akkor pedig 4-szer várhatod a futárt IKONjaiddal.

Példa:

Április 11-én vásárolsz egy 1 éves IKON prémium programot. Amint számlánkon vásárlásod összege jóváíródott, ami banktól függően 1-2 nap lehet, útnak indul a csomagod. Tehát április 13-14-én már érkezhet is az első negyed éved, április, május és június.

A következő negyed éved (július, augusztus és szeptember) július első hetében fog érkezni. Neked ekkor már semmilyen teendőd nem lesz, csak várni a csomagod, majd élvezned IKONjaid kényeztetését.

A harmadik negyedévet (okt., nov., dec.,) október első hetében, a negyedik negyedévet (jan., febr., márc) pedig január első hetében fogja a futár vinni.

 

Van lehetőség kicserélni az egyes hónapok termékeit, valami másra?

Erre sajnos nincs lehetőség, de ha figyelmesen végigolvasod a havi termékek listáját, Te is belátod, hogy TÉNYLEG mindenre gondoltunk, hogy bőröd maximálisan megkapja a neki szánt kényeztetés sava-borsát!

 

Milyen szállítási lehetőségek állnak a rendelkezésre?

Szállítási lehetőségeink közül most is bármelyiket tudod választani, amelyik Neked a legkényelmesebb. Természetesen, ha az előfizetésed ideje alatt változtatni szeretnél a szállítási módon, annak nincs akadálya. Elérhetőségeink bármelyikén keress bennünket bizalommal.

 

Lássuk is, hogy fognak IKONjaid alakulni az év folyamán!

 

Január:

Hideg az idő! Rád fér egy kis törődés. Merülj el a levendula mámorban, és hidd el a forró fürdő nem csak a tested, a lelked is felmelegíti majd. A levendula balzsam pedig segíti a mennyei érzést még fokozni! Bársonyos lila illatával minden érzékedre nyugtatóan hat, így biztosított számodra, a maximális pihenés. Egy jól sikerült szilveszter után, biztos hálás leszel az IKON gondoskodásért. Ha kedved volna egy levendulával töltött kádfürdőhöz, akkor a pezsgő dűnére számíthatsz.

Levendulás szappanLevendula balzsamPezsgő dűne levendulával

 

– 1 db levendulás szappan 90

– 1 db levendula balzsam 30 ml

– 1 db pezsgő dűne levendulával 35 g

 

Február:

A tél a tetőfokára hág így február környékén, ezért az e havi adag úgy gondoltuk legyen egy igen ütős páros! A chilis Moruga biztos, hogy felélénkíti minden porcikád, melegítő hatása pedig áldásos lesz, ebben a zord hidegben.

De ha extra-szuper kényeztetésre vágynál, akkor a minden földi jóval megtöltött Bock Hárs az, akit be kell vetned!

Váltogasd őket kedved szerint!

Moruga Scorpion Chilis szappan                     Bock Hárslevelű 2014

– 1 db Moruga Scorpio chilis szappan 90 g

– 1 db Bock Hárslevelű szappan 90 g

 

Március:

A tavasz kezdetén, minden élet elején felrázhatod magad a téli álomból, egy szuper masszázsszappannal, személyes kedvencemmel, az IKON mákossal, mely káprázatos módon újítja meg bőröd a benne lévő organikus shea vaj és mangóvaj kettősével. Ha pedig igényleg az IKON pluszt, melyet tőlünk már megszokhattál, akkor vesd be a szőlőmagolajjal dúsított pezsgő dűnénket, mely a varázslatos geránium illóolajnak köszönhetően biztos kikapcsolódást nyújt egy forró fürdő társaságában. Az organikus shea vaj pedig bármikor jól jöhet. Kézkrém, arckrém, testápoló, ajakír! Bármelyikként megállja a helyét.

Mákos szappanPezsgő dűne szőlőmagolajjalOrganikus shea vaj

– 1 db mákos szappan 90 g

– 1 db szőlőmagolajos pezsgő dűne 35 g

– 1 db organikus shea vaj 30 ml

 

Április:

A bolondos április szeszélyes időjárással ajándékoz meg bennünket, ezért és a tavaszi fáradtságra is gondolva a masszázs szappan család egyik kiválóságát küldjük Neked, mely temérdek finom, ápoló vajával, mint a mangó, a shea és a kakaó igazi vitaminbomba lesz bőrödnek. Arcodat kényeztetheted a luxus kategória oszlopos tagjával, a shea vajas IKONunkkal. A szeles időben nem árt ha ajkaid hidratáltságáról is gondoskodsz. Az aranyló ajakbalzsam kakaóvajas és édesnarancsos, imádni fogod!

Kávés felfrissülés szappanShea vajas szappanAranyló ajakbalzsam

-1 db  kávés felfrissülés szappan 90 g

– 1 db sheavajas szappan 45 g

– 1 db aranyló ajakbalzsam 5 g

 

Május:

Idejében érdemes gondolni rá, hogy nyakunkon a nyár! Neked nincs okod az aggodalomra, hiszen májusi csomagod tartalma egy IKON Himalája só szappan, mely kíméletlenül megdolgozza a problémás területeket, párja, a fehér agyagos szappan pedig arctisztításban jeleskedik. Így Te már csak akkor kerülsz nehéz helyzetbe, ha nem tudod eldönteni melyik fürdő ruhát vedd meg.

Himalája só szappanFehér agyagos szappan

– 1 db himalája só szappan 90 g

– 1 db fehér agyagos szappan 90 g

 

Június:

Kezdődik a nyár! De Te felkészülten vártad, így bőröd ragyogó és bársonyosan káprázatos. Hogy meg tudd őrizni ezt az idilli állapotot, a luxuskategória Kakaóvajas szappant gondoltuk ki, és a csokis illat fokozása érdekében egy kis kakaóvajat még javaslunk hozzá.

Kakaóvajas szappanOrganikus kakaóvaj

– 1 db kakaóvajas szappan 90 g

– 1 db organikus kakaóvaj 30 ml

 

Július:

A tomboló hőség, az igazi nyár az, amit egész évben várunk. Nyaralás, lazulás, pihenés. Ha mégis megálljt szeretnél parancsolni a rekkenő nyárnak, a frissítő mentolos illatú Hévízi iszapos szappan lehűt majd! Ha pedig bőrödön éreznéd a strand vizének nyomait, akkor egy lehetni Indiai mangóvaj biztosít extra hidratálást és ápolást neki.

Hévízi iszapos szappanIndiai mangóvaj

– 1 db hévízi iszapos szappan 90 g

– 1 db indiai mangóvaj 30 ml

 

Augusztus:

A nyár utolsó hónapja, egyben a legmelegebb napok birtokosa is. Ha napimádó vagy, akárcsak én, imádod ezt. De azért vigyázz magadra. Szőlőmagolajos III. IKONunk gazdag az antioxidánsokban, így igyekszik gátolni a bőr öregedését, miközben citromfű illata frissítő és üdítő. Az Ylang-ylangos pezsgő dűne pedig bővelkedik a szőlőmagolaj mellett a bujaságban! Túlfűtött nyári éjszakák elengedhetetlen kelléke!

Szőlőmagolajos szappan III.Pezsgő dűne ylang-ylanggalIkon szappan - '18.jan - 005

– 1 db szőlőmagolajos III. szappan 90 g

– 1 db pezsgő dűne ylang-ylanggal  35 g

– 1 db Ikon bambusz szappantartó

 

Szeptember:

Iskola kezdés, reggeli zűrzavar, vissza a dolgos hétköznapokba. A Mézes-zabos szappan válogatott olajai a nyár végén rendkívüli táplálást biztosítanak számodra, miközben a méz és a zab kettőse egy kis IKON plusz, amit imádni fogsz. Ha még nem érzel magadban elég energiát, hogy felvedd a rohanós stílust, vagy túlságosan lestrapált leszel estére, akkor kényeztesd magad egy kis kecsketejjel is dúsított Körömvirágos pezsgő dűnével, vagy merülj el a himalája só, a levendulavirág és a kecsketej hármasát ötvöző sófürdőben!

Mézes zabos szappanPezsgő dűne körömvirággalKecsketejes sófürdő levendulavirággal

– 1 db mézes-zabos szappan 90 g

– 1 db körömvirágos pezsgő dűne 35 g

– 1 db kecsketejes sófürdő levendula virággal

 

Október:

A gyönyörű, ezer színben pompázó ősz megkívánja, hogy egy kényeztető IKON következzen. A rózsa illata szappan, mely nemcsak páratlan illatával, de különleges összetevőivel is simogatja és ápolja bőröd. Melyet megfejeltük egy illat azonos bársonyos masszázsolajjal is. Nincs is más dolgod, mint élvezni!

A rózsa illataMasszázsolaj a rózsa illatával

– 1 db a rózsa illata szappan 90 g

– 1 db masszázsolaj a rózsa illatával 50 ml

 

November:

A tél már a küszöbön! Meríts erőt és melegséget az aranylón szikrázó mézből, a bársonyos kecsketejből, hidratáló olajokból, és e szappan varázslatos illatkombinációjából, mely a narancsvirág édességét párosítja a levendula lilaságának nyugalmával és megkoronázza egy csepp geránium virágosságával. El fog varázsolni, megígérem. Gondoltunk a szeles időre is, és az erősen igénybe vett bőrre, ezért a november tartalmazza a körömvirág balzsamot is, mely ilyenkor igazi áldás.

Mézes kecsketejes szappanKörömvirág balzsam

– 1 db mézes-kecsketejes szappan 90 g

– 1 db körömvirág balzsam 30 ml

 

December:

Az Adventi időszak kezdetére hangulathozó Kassiai fahéjjal illatosított Szőlőmagolajos I. szappant küldünk. A chili frissítő hatására pedig biztosan számíthatsz, ha már fáradnál, és szilveszterre még szükség lehet a plusz energiára! A Feltöltődés csomag rendkívül jól fog esni, akár magadnak, akár egy számodra kedvesnek, ajándékként! Boldog ünnepet kívánunk, és felejthetetlen újévi mulatozást!

Szőlőmagolajos szappan I.Madame Jeanette Chilis szappanFeltoltodes-csomag

  • szőlőmagolajos I. szappan 90 g
  • Madame Jeanette chilis szappan 90 g
  • Feltöltődés csomag (1 db mákos szappan 90 g, 1 db kakaóvajas szappan 45 g, 1 db masszázsolaj levendulával 50 ml és 1 db levendula balzsam 15 ml)

 

 

További információk

Kiszerelés

12 hónap, 6 hónap

Kinek ajánljuk?

férfiaknak, nőknek

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close