Leírás
A Bock kékszőlőmag mikroőrleményben található polifenolok az antioxidáns hatásuknak köszönhetően segíthetnek megelőzni a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat.
A készítmény fogyasztása esetén a jótékony hatás heteken belül jelentkezhet. Az anyag olyan finomságú, hogy szervezetben a bélcsatornán keresztül közvetlenül felszívódik és hasznosul.
Pozitív hatása lehet a vérkeringésre, rugalmasabbá teheti az érfalakat, segíthet megelőzni a meszesedést. Hatékonyan befolyásolhatja a vér koleszterin tartalmát, gátolva a szívbetegségek kialakulását. Stressz oldó és nyugtató hatása lehet, emellett erősítheti az immunrendszert is.
Ismerje meg borainkat velünk! Vegyen részt borkóstolóinkon vagy találkozzunk a borfesztiválokon.
A kékszőlőmag mikroőrleményben található polifenolok az antioxidáns hatásuknak köszönhetően segíthetnek megelőzni a szervezetben zajló káros oxidatív folyamatokat.
A készítmény fogyasztása esetén a jótékony hatás heteken belül jelentkezhet. Az anyag olyan finomságú, hogy szervezetben a bélcsatornán keresztül közvetlenül felszívódik és hasznosul.
Pozitív hatása lehet a vérkeringésre, rugalmasabbá teheti az érfalakat, segíthet megelőzni a meszesedést. Hatékonyan befolyásolhatja a vér koleszterin tartalmát, gátolva a szívbetegségek kialakulását. Stressz oldó és nyugtató hatása lehet, emellett erősítheti az immunrendszert is.
Tápértékek 100g termékben:
Energia (kJ/kcal) 1220/296
Zsír (g/100g) 6,07
Amelyből:
Telített zsírsavak (g/100g)
Egyszeresen telítetlen zsírsavak (g/100g)
Többszörösen telítetlen zsírsavak (g/100g)
1,00
1,16
3,73
Szénhidrát (g/100g) 11,54
Amelyből:
Cukrok (g/100g)
Rost (g/100g)
Fehérje (g/100g)
Só (g/100g)
2,76
60,8
18,4
1,1
Hatóanyagok 5 g mikroőrleményben
resveratrol 66 mikrogram,
quercetin 669,5 mikrogram.
Származási hely: Magyarország, Villányi borvidék
Tárolási feltételek: Száraz helyen, sugárzó hőtől és fénytől védve, legfeljebb 25˚C-on, 70% relatív páratartalom alatt tartandó.
Használati útmutatás:A mikroőrlemény beltartalmi értéke hő hatására sem csökken jelentősen, így palacsinta-, gofri-, sütemény- és kenyérsütéshez is kiváló, de érdemes gyümölcsléhez, tejtermékekhez, desszertkrémekhez vagy müzlihez is keverni. Ideális smoothie-k ízesítéséhez is. Egy felnőtt szervezetnek napi egy teáskanálnyi (3000-5000 g) mennyiség elegendő az optimális hatóanyagfelszívódáshoz (quercetin, resveratrol).