Keresés
Close this search box.

Használd el teljesen IKON garancia

A natúr termékek számunkra már bebizonyították tudásukat és hatékonyságukat, mely a régóta fennálló használaton alapul. Ha azonban Te még csak kacérkodsz a gondolattal, bizonytalan vagy, akkor a Használd el teljesen IKON garancia nyújt számodra biztosítékot.

Vásárlóink elégedettsége és egészséges bőre számunkra létkérdés. Ezért receptúráink, alapanyagaink, gondosan válogatott, prémium minőséget tükröznek. Csak így dolgozunk.

Mi biztosak vagyunk magunkban!

Vásárolj tehát nyugodtan, és ha termékünk még sem váltaná be, a hozzá fűzött reményeket, akkor bátran küldd vissza a maradék terméket, legyen  az bármilyen kicsi, vagy akár az üres csomagolását, és mi visszafizetjük a termék vételárat.

 

Nem lesznek kínos kérdések és nem kell magyarázkodnod sem! Biztosítalak róla!

Sőt, az is biztos, hogy minden harag nélkül fogunk visszavárni egy másik alkalomkor. (A visszaküldés költsége Téged terhel, reméljük megérted)


Ne feledd el e-mailben megadni a számlaszámodat, ahova visszautalhatjuk a pénzt, és a rendelés azonosítódat, melyet a számládon találsz, a # után.

Cím, ahová visszaküldheted a terméket:

IKON Szappan Manufaktúra
7800 Siklós, Felszabadulás u. 28. 1. em 2.

Kuponok, utalványok, csomagok esetén is él a "Használd el teljesen" IKON garancia?

Ha csomagban, kedvezményes áron jutottál hozzá az IKON-jaidhoz, természetesen akkor is érvényesítheted az IKON garanciát.
Ez esetben azonban a csomagban szereplő összes terméket vissza kell küldened. Könyveléstechnikai okok miatt, hiszen a számládon is egy termékként lettek feltüntetve. Megértésedet köszönjük.

Kuponok, utalványok esetén a garanciát nem tudod érvényesíteni, de lehetőséged van a vásárlástól elállni, a törvény által nyújtott 14 nap erejéig, amennyiben az eredeti csomagolásban visszaküldöd a termékeket részünkre.

A Használd el teljesen IKON garancia érvényesítésére egy teljes hónap áll a rendelkezésedre.

Tehát bátran és biztonsággal elmerülhetsz az IKON-ok nyújtotta kényeztetésben, minden kockázat minket terhel. Neked „csak” az élvezet marad.

Ha bármely oknál fogva, nem találtad meg kérdésedre a választ, nem vagy elégedett, bátran vedd fel a kapcsolatot velünk elérhetőségeink egyikén, és készséggel állunk rendelkezésedre a probléma orvoslására.

Mi, az IKON műhelyében mindannyian egységes szemlélet szerint tudunk élni, és dolgozni.

Ez pedig a tisztaság iránti vágy, az értékteremtés, az Ősök tisztelete, a hagyományok ápolása, a prémium minőség megteremtése és a szeretet köré épül.

Ennek okán termékeink kizárólag természetes alapanyagokból, pálmaolaj mentesen, vegyszer- és tartósítószer nélkül, saját receptúra alapján, kézzel készülnek. Neked!

vegan-ikon-logo
termeszetes-ikon-logo
szinezek-mentes-ikon-logo
paraben-mentes-ikon-logo
kezzel-keszult-ikon-logo
allatkiserlet-mentes-ikon-logo

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!