Keresés
Close this search box.

Amikor a kicsi is ajándékot szeretne készíteni! (kuponcsomag)

 

Egészen kicsi korban sem okoz növekedési törést a gyerekekben, hogy bár a fa alá a Jézuska hozza az ajándékot, (mi így hívjuk) azért készítünk, vásárlunk mi magunk is ajándékot a szeretteinknek. Bár lehet, hogy ez csak nekem okoz némi zűrt meg zavart a logikai okfejtésben.

 

Már az oviból is hoznak haza, saját kis kezük által készített karácsonyi meglepetéseket. Díszt a fára, az ajtóra, gyönyörűséges képeslapokat, fahéjjal, szegfűszeggel díszített gyümölcsöket az asztalra, sőt mézes kalácsot is.

 

Ezek száma a suliban megsokszorozódhat. Ügyességük és szabadabb eszközhasználatuk lévén káprázatos alkotások születnek. Mely persze nagyban köszönhető a lelkes tanárok kreativitásának és türelmének is.

 

Az én Katám úgy jön haza, hogy egy doboznyi szépségből tudja melyiket kinek szánja, és miért. Ezt nagyon csípem benne.

 

Most azoknak szeretnék segítséget nyújtani, (na jó, igazából MINDENKINEK) akik még az ünnepek előtt/alatt is nagy hajtásban vannak, és a folytonos időzavar már-már állandósulni látszik az életükben. Ilyenkor pedig egyre csak sűrűsödnek a teendőlisták, a lakás kidíszítésétől, a van-e már gyertya az adventi koszorún, és a hol a fenyőfa talpiggal bezárólag.

 

Ez egy letölthető, kinyomtatható kupon arzenál, melyet akár csomagban, akár válogatva, esetleg egyesével lehet átadni annak, akit meglepnénk. Apóságaink nagy örömmel fogják belevetni magukat a munkába. Így nemcsak lefoglaljuk őket egy kis alkotással, de közben olyasmi készül, amit biztosan Ők is nagy büszkeséggel fognak átnyújtani az ajándékozottaknak.

 

2 darab A4-es oldal, így a nyomtatót sem terheli túlzottan. Fekete-fehérben is működik, kipróbáltam. 🙂

 

Szóval bátran töltsétek le innen, aztán jöhet a vagdosás.

 

Ha szeretnétek, tömböt is készíthettek belőle,  egyszerűen csak tűzzétek össze a kuponokat, ha már fel vannak aprítva. De  tehetitek őket borítékba is, egyesével/többesével. Most sajnos lesz olyan, akit személyesen egyébként sem fogunk tudni meglátogatni. Így tudathatjuk Velük, hogy megyünk, amint lehetségessé és biztonságossá válik. De az is jó móka lehet, ha a gyermek szabad kezet kap, és eldugdossa a legváratlanabb helyekre, ahol a kiszemelt majd nagy boldogságban és meglepődve leli meg.

 

Mi már elkészítettük a magunkét. Több csomag is született, amiben Katám számára a legnagyobb kihívást majd az jeleneti, hogy hogy fogja tudni titokban tartani?! 🙂

 

Boldog, békés, szeretet teljes ünnepet kívánunk!

 

Ha nem szeretnél lemaradni további kedvezményeinkről, eseményeinkről, iratkozz fel hírlevelünkre! Érhet még meglepetés! 😉

 

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!