Our Blog

IKON Tippek télűzésre és hangulat javításra! #2

Ha a testradírozáson túl vagyunk, akkor rátérhetünk az arcra. Ha nem sorba olvasod a cikkeket, csak valahonnan ide cseppentél, áldás érte az univerzumnak, akkor ide kattintva lesheted meg, miről is beszélek.


Az arc bőre vékony, és sérülékeny. A megfelelő bőrápolással szépséged éke lehet! Ezért most jóval finomabb, puhább alapanyagokat célszerű választani, mint testradírozásnál, bár van aki kifejezetten szereti a vakarós érzést, mint például én! ;) Amivel nincs is semmi baj, de bánjunk vele csínján!

Ezért álljon itt most egy olyan egyszerűen, otthon is összedobható “csodafinomság”, amihez nem kell milliókat költened a natura boltban, mert szerintem minden lesz hozzá a kamrádban.

Szóval arcradír recept:

1 rész zabpehely
1 rész zabliszt
1 rész méz
1 rész olaj (mandula, avokádó, olíva, kókuszolaj)

 

Elkészítése:

A zabpelyhet mozsárba, vagy kávédarálóval törd apróra, ha nagyon érzékeny a bőröd, akkor nagy lyuk szitán át is szitálhatod. Majd keverd össze a liszttel és aztán az olajjal. A legvégén tedd hozzá a mézet. Egy sűrű, jól kenhető masszát fogsz kapni, mellyel ígérem, nem lesz nehéz bánni.

Használat:

Benedvesített bőrre körkörös mozdulatokkal kend fel a masszát, masszírozd, míg jól esik. Majd langyos vízzel öblítsd le.

Normál bőrre heti egyszer javasoljuk, pattanásos, zsíros bőrre heti 2, akár 3 alkalom is beleférhet.

Ha marad belőle, tiszta tégelybe, hűtőben tárolhatod, de egy-két hétnél ne tovább!

Természetre fel! A konyha, a natúr kozmetika barátja!

Ha van bevált recepted, amit alkalmazni szoktál, oszd meg velünk!

 

Tags:

This is a unique website which will require a more modern browser to work! Please upgrade today!

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close