Keresés
Close this search box.

Karácsonyra hangolódás #4

 

December 4.

Kezdünk belerázódni a munkahétbe, sűrűsödnek a teendők, a Karácsony gondolata nem biztos, hogy ott lebeg a szemünk előtt. Ezért javaslom, gondold át, mely napok állnak majd rendelkezésedre, hogy a takarítás minden mozzanatára jusson idő.

 

 

A függöny mosás, damaszt abroszok rendbe tétele, a házi könyvtár egyenkénti akkurátus portalanítása, vagy adja az ég,  a családi ezüst kifényezése, és pár ritkább munkafázis sem biztos, hogy halogatásra érdemes. Ha emlékszel rá, hogy mi az, ami minden évben problémát szokott okozni, idén légy résen, és csakazértis légy túl rajta mihamarabb.

 

Vagy, engedd el! Lehet boldog és teljes az ünnep a nélkül is, hogy minden szekrényt tök üresre pakolnál, és kitakarítanál, majd szépen rendben mindent vissza cuccolnál.

 

Sőt, ha nem most éred el, hogy a garázsban és a háztartási helységben is enni lehessen a padlóról, szerintem semmit sem fog elvenni a Karácsony varázsából. Ám, ha ezek közül számodra bármelyik létkérdés és fontos, az sem baj, csak iktasd be, hogy jusson rá idő!

 

Nincs annál rosszabb, mint amikor attól vagy feszült és ideges, hogy nem kezdtél neki a teendőknek időben, és mivel nem értél a végére frusztrált vagy és elgyötört!

 

Ezért itt is számításba kell venni, azt az örök érvényű teóriát, miszerint, tervezd meg előre, időbe, és akkor kisebb eséllyel ér meglepetés!

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!