Keresés
Close this search box.

Melyik szappant ajánlja az, aki maga készíti?!

Az elmúlt pár hétben többször is belefutottunk egy érdekes kérdésbe. Látszólag teljesen hétköznapinak tűnő dolog, nekünk mégis újra és újra képes komoly fejtörést okozni.

János, a nyomdászunk szerint ez a mennyiség túlzás!

Először a nyomdászunk, akivel már régóta kitűnő a munkakapcsolatunk, említette meg, hogy mi a jó bánatnak nekünk ennyi féle szappant gyártani? Neki meg ennyi féle címkét nyomtatni! Mennyivel egyszerűbb volna az életünk, 6-7 félével, az is tejesen elegendő lenne!

Krisztinával döbbent arccal néztünk össze, majd egymás szavába vágva kezdtük el sztereóban győzködni nyomdászunkat, Jánost, hogy hát ez mind különböző receptúra, és így és úgy; és ha nem lett volna véges az ott eltölthető időnk, és az Ő türelme, még lehet hogy,  most is ott ülnénk és magyaráznánk! A bőrproblémák számtalan fajtáját, a luxus fontosságát, az alapanyagok széles tárházát, és a többi, és a többi…. 🙂

Persze nem ez volt az egyetlen helyzet, amikor gondolkodóba ejtett bennünket a szappanreceptúrák tömkelege

Aztán, ahogy sokasodnak a viszonteladók, ők is segítséget kérve kérdezik, hogy annyi mindent gyártunk már, melyikek azok, amiket szívesen ajánlunk, vagy a mi saját kedvencünk, esetleg amelyekből a legtöbbet adunk el?!

A tegnap is, egy ilyen listának kellett neki gyürkőznünk. Mivel leendő viszonteladónk kérése az volt, hogy a problémás bőrre készült szappanokat szeretné első sorban, a lista eleje könnyen és gyorsan indult. De aztán újabb és újabb szappanok kerültek fel, és már kezdtük érezni, hogy ennyi már nem hogy bőven elegendő lesz, de nagy valószínűséggel már jócskán meghaladja a „még pont jó” határait.

Ekkor rukkoltam elő vele, hogy de hát masszázsszappan még nincs is a listán egy sem. Pedig ugye köztudott, vagy nem (?), hogy a Mákos szappan az én kedvencem!

Krisztina kedvesen válaszolt:

– Akkor a Mákos-t is írd fel nyugodtan. – tudta, miért is szeretném?! Nekem persze, fülig lendült a szám, mert most az egyetlen-egyszer TÉNYLEG nem ide akartam kilyukadni. Nevetve mondtam neki:

– Reméltem, hogy ezt mondod! De most a mangóvaj tartalma miatt gondoltam, hogy helye lenne a listán.

Majd a polcra pillantva már-már félve mondtam neki:

– De hiszen sem a Mézes-zabos sem a Mézes-kecsketejes nincs felírva! Pedig milyen jók, mind a ketten. A zabliszt az érzékeny bőrt is szépen javítja, a kecsketej pedig csodákra képes, ha extra száraz bőrről van szó.

Mire Ő:

– Igen, ez igaz! De lassan már minden rajta lesz, és nem ez volt a kérés! – össze nevettünk!

Kedvenc kedvenc hátán!

Szerintem most már Te is átérzed, miért is nem olyan könnyű ez annak, akinek minden terméke a szerelme is egy kicsit.

Mint ahogy mi vagyunk!

Tehát azt a kérdést, hogy melyik az abszolút kedvencünk, csak abban az esetben tedd fel, ha nagyon-nagyon-naaaaaaaaaaaaaaaaaaaagyon sok időd van! Mert garantálom, hogy kimerítő és hosszú választ fogsz kapni! 🙂

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!