Keresés
Close this search box.

Távoli szerettek?

Nem gondoltuk újra felfedezni a kanálban a mélyedést, csak a figyelmeteket szeretnénk felhívni egy „apróságra”.

 

Azt nem tudjuk előre mi sem, hogy december 10-én enyhít-e a kormány a szigorításokon vagy sem. De én, a magam részéről biztos vagyok benne, hogy rengetegen vagytok, akik előre megfontoltan, akkor sem fogják idősebb szeretteitekkel tölteni az ünnepeket, ha mód lesz rá.

 

Megértem.

 

Én is abban a szerencsés helyzetben vagyok, hogy mindkét szülőm él, és ezért roppant hálás is vagyok a sorsnak.

Semmi esetre sem tenném ki őket annak a veszélynek, hogy bevigyünk valami csúnyaságot hozzájuk betegség képében. Nem mondom, hogy örömmel, és azt sem hogy könnyű, de biztonságos. Még ha lesz is enyhítés, attól a vírus még itt van!

 

Nekik most az a legjobb, ha otthon maradnak, és az emberi kontaktusok számát a lehető leginkább próbálják a nullához közelíteni.

 

Már megbeszéltük a gyerekekkel, hogy gyertya- és csillagszóró gyújtás előtt bejelentkezünk videóhívásba, és úgy „együtt” tudunk majd énekelni a fa alatt, ahogy minden évben.

Félek is kicsit, mert tuti lesz egy kis pityergés, és sajgó szív. De felelős döntések kellenek, mindenki érdekében. Rendhagyó módja lesz ez az ünneplésnek, ebben a rendhagyó évben. De kesereghetünk ezen, attól még a helyzet az, ami!

 

Szóval, ha van olyan nagynéni, unoka öcsi, vagy bármilyen rokon, barát, ismerős, akinek minden évben vittél ajándékot, akkor azt most MI elintézzük helyetted.

 

Megrendelésedkor a számlázási címhez bátran írd be magad, a szállításihoz pedig a megajándékozni kívánt fontos személy nevét és címét!

 

Ígérem, hogy csodaszép karácsonyos csomagolást rittyentünk, és képeslapot is mellékelünk hozzá, hogy tudja, ki az, aki szeretettel gondol rá, valahol az ország túlvégén!

 

 

Nem nagy dolog, tudom. De ha csak ennyivel is, szeretnénk hozzájárulni, hogy amennyire lehetséges, szép legyen a Karácsony mindenkinek!

(Csak zárójelben jegyzem meg, hogy futárköltséget is spórolsz vele, ami szuperzöld dolog, meg környezettudatos, meg minden! Szóval dupla öröm! Ha itt vagy, tuti ez Neked is fontos, nem csak nekünk?!)

 

Bármilyen felmerülő kérdés esetén, bátran keress bennünket telefonon, üzenetben, emailen, facebookon, instán, twitteren…… nem sorolom tovább 🙂

 

 

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!