Keresés
Close this search box.

A nyílt nap, BELÜLRŐL! 2016

nyílt nap

 

Teljesen őszinte beszámolóra gondoltam, ahogy megéltem! (Mindenki nézze el nekem! :-))

 

Az IKON életének első  nagy eseménye, mely már régóta dédelgetett álom volt!

 

Egy ilyen nyílt nap már régi vágyam volt, csak az időhiánnyal, mellyel állandó küzdelmet folytatunk, kellett megharcolni valahogy. Végül a rég bevált technikához folyamodtam, kitűztem a dátumot. Úgy gondoltam, ha meg leszünk, ha nem, utánunk a vízözön! Ezt szó szerint is érthetitek! Hiszen szappan! 🙂

 

Miután hirdetve lett az ominózus, november 10. (sosem fogom elfelejteni) a tervezési fázis igen gyorsan, és az összeszokott csapatmunka eredményeként, hamar lezajlott. Tudtuk mit akarunk! Csak a telefonok tömkelegét kellett elintézni, hogy minden ott legyen, akkor legyen ott, és természetesen kifogástalan állapotban és minőségben.

 

Na jó, ez így leírva valóban nem is tűnik olyan vérszomjasan veszedelmesnek, de aki csinált már ilyet valaha is, az pontosan tudja, hogy azért füstölt a telefon a kezünkben! Legyen annyi szék, szép pohár, hatalmas, hófehér damaszt  abroszok, kézműves sajt, finom bor, és a többi, és a többi! Az olyan telefonok, melyek arra irányultak, hogy kedvesen azt kérték tőlünk, ugyan nem lehetne-e MÁSIK időpontot választani, már tényleg csak nüasznyi ráadások voltak, a sok-sok minden között. De azért igyekeztünk derülten kezelni a felmerülő nehézségeket.

 

Maga a készülődés még több energiát emésztett fel.  Aprólékos tervek megvalósítása nap-nap után próbált megtörni bennünket, szerencsére eredménytelenül. A feladatok lassan, de biztosan elfogytak. Mindenki beletette a magáét, a szívét és a lelkét is! Mire mindennel elkészültünk, a magam részéről azt gondoltam meggyűlölöm majd az egészet!

 

De nem így történt! Minden szép lett és várakozásunk egyre csak nőtt.

 

Nem csekély mennyiségű izgalommal vártuk a vendégeket, akik pontosan és igen jókedvűen érkeztek hozzánk! Ettől nekünk is fülig ért a szánk!

 

A kabátok levétele, és az üdvözlések után mindenki elfoglalt egy számára szimpatikus helyet, és mosollyal vegyes, kérdő tekintettel néztek rám.

 

Csapatunk többi tagja ugyanis a finomságokkal volt elfoglalva, amit a lehető legfrissebben szerettünk volna az asztalra helyezni. Így rám hárult a nemes feladat, hogy a mindenki által rám szegeződött pillantások kereszttüzében, megpróbáljam túllendíteni a helyzetet a kellemetlen várakozáson-ból, a baráti beszélgetések-be! Őszinte leszek, nem készültem beszéddel! Azt gondoltam, szépen sorba érkeznek majd, mindenkit üdvözlök, bekísérek, majd jön a következő vendég, akivel foglalkozni kell, és így szépen sorba! De a pontosan érkezés, tömegesen, naaa arra nem számoltam! 🙂

 

Aztán vettem egy nagy levegőt, és találomra mondani kezdtem! Szerencsére ha az ember, a szenvedélye szenvedélyese, mint én, nem okoz gondot beszélni, beszélni, és beszélni! Kérdések nélkül is órákat tudnék megtölteni, folyamatos és lelkes szónoklattal , amit csak azok az apró pillanatok szakítanának meg, amíg friss lélegzetet veszek! Ezért ezt a taktikát választottam.

 

A percek számolatlanul röpültek, az arcomat a lelkesedés heveny pirosra festette! Szerencsére a dió, a sajtok és az alma is hadba állt, így a team teljes létszámra bővült, tölthettük a finom borokat, és megindult a fesztelen csevej is. A szempárok másra szegeződtek! Túléltem! 😉

 

Kisebb csoportok alakultak ki, ahol meg tudtuk vitatni a bőrproblémákat, vagy különleges kívánságokat. Mindenki nagyon kedves, és igen nyitott volt! Sokan voltak, akikkel sajnos kevesebbet tudtam foglalkozni, mint szerettem volna, de azért nagyon igyekeztem, hogy egy-két mondat erejéig mindenkihez odaérjek!

 

Az idő gyorsan röpült! Amint szállingózni kezdtek a vendégek haza, kezdett az elégedettség kellemes, fáradsággal vegyes érzése elönteni. A sok jó visszajelzés igazolta, hogy a befektetett energia mindig megtérül!

 

KÖSZÖNJÜK szépen az összes jelenlévőnek, hogy időt szakított ránk és meghallgatott bennünket! Továbbra is reméljük, hogy bizalommal fordultok majd hozzánk, és minden tudásunkkal azon leszünk, hogy ezt a bizalmat megháláljuk!

 

Valamint itt szeretném megköszönni a csapatomnak, hogy mindenben mellettem álltak. Köszönöm a sajtokat a termelőknek és a villányi Piac Placcnak, Zsanett-nek, isteniek voltak. A borok a Bock borászattól érkeztek, a közreműködésért köszönet Gábornak. Köszönjük Balázsnak az eszközöket, hálánk örök! A csodás hernyóselyem sálakat Katának! IKONisztikusak lettek! Imádom őket! Férjeinknek, Ákosnak, Sándornak a támogatást és a türelmet! Betanulónk, Szilvi is a maximumot nyújtotta, kitett magáért! Köszönjük!

 

De legfőképpen Krisztinek szeretném a sok-sok munkát megköszönni, mert szuper társ; de főleg szuper barát!!!

 

Az IKON csak Veletek jutott oda, ahol most tart, és juthat majd ennél még sokkal tovább is, ha Ti ezek után is ilyen odaadással és támogatással kitartottok mellettünk! Köszönjük!

 

Jövőre ugyanitt!

 

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!