Keresés
Close this search box.

#egyuttotthon

A korona vírus okozta világjárvány Magyarországot sem kerülte el. Minden médiából zúdítják ránk az információkat és valószínűleg az állinformációkat is. Nehéz eligazodni, hogy mi lehet az igaz, és mi az amit inkább el kell engednie az embernek a füle mellett. 2020. március 11-én a kormány országos veszélyhelyzetet rendelt el.

Mindenki eldöntötte, hogy az előzmények (Kína) tudatában hogyan fog cselekedni?!

Napokra rá, viszonylag hamar, megszületett a következő intézkedés, mely az iskolák bezárásáról és a digitális oktatásra való átállásról szólt. A helyzet súlyossága amúgy is, de az hogy a gyerekeknek otthonról kell tovább folytatniuk a tanulmányaikat, megint döntés elé állította a lakosságot. Én úgy gondolom, mi felelős döntést hoztunk, és ettől a naptól önkéntes karanténba otthon maradtunk. Idős szeretteinkre odafigyelve, és minden következményt megfontolva.

Most, már 2 hete nem mozdulunk ki otthonról. A muszáj-okat tömbösítve intézzük, de alapvetően itthon vagyunk. Kertes házban élünk, így könnyebb, mint most oly sokaknak. A gyerekek teljesen jól kezelik a digitális sulit, lelkiismeretesen teszik a dolgukat.

De a közösségi oldalakon azt látom, hogy az emberek kötődni akarnak, kapcsolatot teremteni, tartozni valahova! ÉN IS! Rengeteg a kezdeményezés, hogy a most 0-24-ben lelkiismeretesen dolgozókat támogassuk, amit gyakran könnyezek meg, és igyekszünk a magunk szerény módján ki is venni a részünket belőle. #-tegelünk, szívecskézünk, megosztunk és posztolunk. Hozzászólunk, tapsolunk, meg szívet ragasztunk!


De főleg kitartunk!


Amit mi, az IKON-nal adni szeretnék, az egy összetartást erősítő sorozat. Ha eddig nem találtad a helyed, ha nem volt olyan olvasni való, ami megvigasztal, erőt ad, akkor itt a helyed! Szeretnénk, ha a mindennapok jobban összekovácsolnának bennünket.  


Tudd, hogy van kinek írni, kihez csatlakozni, kérdezni. Fotót küldeni, hogy EGYÜTT örüljünk a boldogságodnak, vagy fogjuk a kezed (ha csak virtuálisan is) ha szomorú vagy! Most olyan a helyzet, hogy szabad picit elkeseredni, néha félni, aggódni, igen, sírni is. De meg kell találni a szépet is! Ehhez adnak segítséget (reméljük) ezek a napi írások.


Holnaptól, minden nap, ebéd után keressétek az #egyuttotthon hastaggel ellátott facebook posztot. Tartsatok velünk! Tippek, tanácsok, fotók, összetartozás és összefogás natúr módra!

Ide kattintva is bele olvashatsz a leginkább kedvelt cikkekbe:

Hétköznapi rutinok kialakítása a koronavírus idején

Ne hagyd magad, csak vidáman!

Letölthető, nyomtatható társas. A beszélgetős esték kihagyhatatlan kelléke!

Szeretet kupon! Ami akkor sem fogy el, ha mind elosztogatod!

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!