Keresés
Close this search box.

Karácsonyra hangolódás #10

 

December 10.

 

Az ajándék ötletek remélhetőleg már ott lapulnak valamelyik bomba biztos listádon, így neki lehet állni szépen összegondolni, hogy melyiket lehet személyesen megvenni, és melyek azok melyeket net-en kívánod megrendelni.

 

 

 

A webshopok ilyentájt már erősen túl vannak terhelve, nem is beszélve a futárokról, szóval ma este, nem halogathatod tovább meg kell rendelned mindent, amit netről szeretnél, hogy időben légy, és  a csomagolásra is jusson idő!

A többi ajándékot pedig rendszerezd a szerint, hogy melyikekért tudsz elmenni egy úttal. Nem érdemes erre napokat szánni, hogy keresztül-kasul autózz a városban egy teljes napot. Bár ha Neked az jön be, azzal sincs semmi gond.

 

Én a szerint veszem meg az ajándékokat, hogy éppen, mely üzlethez járok közel. Postára menve, vagy tankolás céljából. Így energiában is spórolok, és a tömeg sem nyomorít úgy meg, mintha egész nap tűrnöm kellene.

 

Ha van gyermek a családban, az sem biztos, hogy jó ötlet, ha haza hordunk minden „Jézuskát”, mert könnyen ugorhat a meglepetés, ha olyan gyermekeid vannak, amilyen én voltam. 🙂

 

Gondold ezt is át, és ha van alternatív megoldásod erre, akkor mindenképp vedd igénybe, depózd le az ajándékokat a munkahelyeden, a nagyinál, vagy olyan helységben, ahova érdektelenség miatt a manók sosem járnak.

 

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!