Keresés
Close this search box.

Karácsonyra hangolódás #11

 

December 11.

 

Őszinte leszek! Listák ide vagy oda, én minden Karácsonykor pórul járok a csomagoló anyagokkal. Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én úgy veszem a csomagoló papírt, hogy ha találok a papírral harmonizáló szalagot is, akkor már boldogság van, és húzom is le a listáról, hogy kész.

 

A tasakokat kevésbé preferálom, mert úgy érzem, elveszi a bontogatás alatt generálódó izgalmat. Csak abban az esetben használok tasakot, ha egy rettentően amorf formájú ajándékkal nem szeretnék birkózni. De még akkor is inkább keresek egy régi cipősdobozt, és használom azt.

 

 

 

Nos, tavaly úgy jártam, hogy a foci rajongó nagyfiam edző sorfal bábukat kapott, szám szerint hármat, de mivel egy bábúra is töméntelen papír ment el, lévén ember nagyságú, én pedig amatőr módon a vásárláskor nem vettem számításba, hogy ilyen nagy terjedelmű ajándékot kap, ami bámulatos módon nyeli el a papírt! Így, csak egy került be a fa „alá” becsomagolva, a többi pedig kint várakozott.

 

De volt olyan karácsony is,  hogy volt szép papír és masni, hozzá való, de átlátszó ragasztó szalag az egész házban nem volt fellelhető. De olyan durván, hogy sutyiba még a gyerekek íróasztalában is keresgéltünk a férjemmel, de hiába!

 

Jogosan mondhatnád, hogy na és, másnap el lehet menni, és lehet venni, aztán újra neki ugrani a csomagolásnak. De nálunk 3 gyermek mellett, az ajándékok hazavitele is csak az utolsó pillanatban történik, a csomagolás pedig többnyire az utolsó éjszakán, hogy ne kelljen sokáig dugdosni őket a kis lakásban. Ezért aztán lehet, hogy nem volna hátrány egy csöppet felkészültebnek lennem.

 

Azért írtam mindezt le, hogy Te ne járj így! 🙂

 

Megoszhatod másokkal is:

Nemrégiben megjelent blogcikkeink:

Érdekelnek a natúr újdonságok?​

Ne maradj le akcióinkról, eseményeinkről és natúr tippjeinkről sem!

Jó, hogy itt vagy!

IKON Black Friday

Regisztrálj, és Neked egy nappal korábban hozzáférést biztosítunk összes Black  Friday ajánlatunkhoz!

Regisztrációd által mindenki előtt tudni fogsz különleges ajánlatainkról, melyek limitáltak számban és időben egyaránt!

Ingyenes házhoz szállítás

20.000 Ft feletti vásárlás esetén

Ekcéma gyötör?

Töltsd le INGYEN, az Ekcémás mindennapok viszketés nélkül E-book-unkat, és felejtsd el, hogy bőrproblémád van!Ha szeretnél boldog életet, a viszketés és vöröslő bőr nélkül, sebmentes napokat és hogy ne az ekcémáról szóljon minden, töltsd ki a mezőket és kattints a gombra!

Ekcéma kvíz

Add meg adataidat, hogy megküldhessük a kvíz kérdéseire a helyes válaszokat.

A megszerzett tudás segít, hogy könnyebbek legyenek a hétköznapjaid, és ne az ekcémáról szóljon minden!

Ekcémával küzdesz? Kódexünkből minden kiderül!
Iratkozz fel e-mail sorozatunkra, és tudj meg többet az ekcéma megszüntetésének lehetőségei-ről!

Elvezetünk lépésről lépésre az ekcéma nélküli élethez!